Netherlands-Vietnam Chamber of Commerce (NVCC)

Covid-19 Update Vietnam – NVCC Webinar met Joris van Tienen (Damen), Erik Mattijssen (PEJA S.E.A.) en Matthijs van den Broek (Further East Consult, DBAV)

Covid-19 Update Vietnam – NVCC Webinar met Joris van Tienen (Damen), Erik Mattijssen (PEJA S.E.A.) en Matthijs van den Broek (Further East Consult, DBAV)

Joris van Tienen studeerde aan de TU Delft en werkte hierna van 1998  – 2009 in diverse functies bij DAF/Paccar. In 2013 trad hij in dienst bij Damen en sinds 2017 is hij de Managing Director van Damen Song Cam Shipyard in Hai Phong, Vietnam. 

Erik Mattijssen studeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds 1999 is hij Managing Director van PEJA S.E.A. Hij kent Zuidoost Azië en met name Vietnam als zijn broekzak en is een specialist in contracting, financial engineering, international sales en marketing. Erik is de Vice Voorzitter en Penningmeester van de NVCC.

Matthijs van den Broek: In de jaren negentig woonde en werkte Matthijs in Thailand. Sindsdien geeft hij lezingen en workshops  over zakendoen en socio-economische trends in Azie, zowel in Nederland als in Zuidoost-Azië. Kortgeleden is Matthijs teruggekeerd uit Hanoi, Vietnam, waar hij een jaar woonde en werkte.  Matthijs van den Broek is bestuurslid van de Dutch Business Association Vietnam (DBAV).

Agenda:

11.00 uur      Opening door Joost Vrancken Peeters,voorzitter van de NVCC

11.05 uur      De aanpak van Damen Song Cam Shipyard door Joris van Tienen, General Director

11.25 uur      De ervaringen van Erik Mattijssen, Managing Director PEJA S.E.A.

11.35 uur     Update over de actuele ontwikkelingen in Vietnam door Matthijs van den Broek, Managing Director Further East Consult.

11.50 uur      Vraag en Antwoord

12.00 uur      Einde
   

Het webinar zal worden gehouden via Zoom.

vietnamch

Comments are closed.